AdCreative.ai – Skapa annonser som hjälper dig att sälja!

adcreativ.ai

AdCreative.ai är ett verktyg för digital marknadsföring som använder artificiell intelligens för att skapa konverteringsfokuserade annonser och inlägg i sociala medier på några sekunder, vilket sparar tid och förbättrar resultaten. Det gör det möjligt för användare att skapa annonser med vertikala eller fyrkantiga dimensioner och erbjuder 500 dollar i gratis Google Ads-krediter.

AdCreative använder artificiell intelligens för att optimera annonsernas prestanda, vilket resulterar i upp till 14 gånger högre konverteringsfrekvens än kreativa produkter utan datastöd. Verktyget genererar kreativa annonser för användarna genom att välja den bästa tonen och längden för plattformen och samtidigt fokusera på målgruppens problemområden. Användarna kan också generera text och rubriker som är skräddarsydda för deras annonsplattform.

AdCreative.ai ger insikter om vilka kreativa produkter som presterar bäst på annonskonton, så att användarna kan lära sig av sina data för mer personliga resultat. Användarna skapa engagerande inlägg i sociala medier på några minuter med fokus på engagemang. Verktyget erbjuder en 100 % gratis provperiod i sju dagar, som kan avbrytas när som helst.

AdCreative.ai syftar till att göra datastödda, resultatdrivna reklamprodukter tillgängliga och tillgängliga för kreativa annonsörer och sociala kreatörer.

Rulla till toppen