7 Revolutionerande AI-verktyg för marknadsföring som du måste prova

Öppna upp ditt företags fulla potential med ai verktyg för marknadsföring.

I en värld där teknologi utvecklas med en häpnadsväckande hastighet har AI blivit en nödvändig del av marknadsföring. AI-verktyg hjälper till att automatisera viktiga uppgifter och gör det möjligt för företag att arbeta mer effektivt och få ut mer av sin marknadsföring.

Men med så många verktyg på marknaden, hur vet du vilka som är de bästa för just ditt företag? I den här artikeln tittar vi närmare på de 7 bästa AI-verktygen för marknadsföring som du inte bör missa.

Jasper.ai

Jasper AI är ett unikt och avancerat AI-marknadsverktyg som skapar annonskopior, inlägg på sociala medier, e-postmarknadskopior, blogginlägg och landningssidor av hög kvalitet. Verktyget är också utmärkt för att generera marknadsidéer och övertygande punkter. Jasper använder OpenAIs GPT-3-modell för att skapa innehåll som låter som det är skrivet av en människa.

Det använder marknadsramverk som AIDA och Problem-Agitate-Solution (PAS) för att skapa den perfekta kopian för varje företag. Du kan skapa texter på mer än 24 språk, inklusive svenska, tyska, franska och italienska.

Det bästa är att du med mjukvaran kan brainstorma olika marknadsstrategier och därmed lägga liv i dina digitala marknadsföringsinsatser. Med dess 50+ beprövade mallar kan du snabbt skapa högkvalitativa kopior för över 50 olika användningsområden.

Jasper AI är lämpligt för innehållsmarknadsförare och copywriters som vill skapa kvalitativa kopior för sina marknadsföringskampanjer. Läs min omfattande recension av Jasper AI eller lär dig hur du använder verktyget för att skriva blogginlägg.

Ta ut den fulla potentialen av din digitala marknadsföring med denna kraftfulla mjukvara! Nyckelfunktioner inkluderar att brainstorma flera marknadsföringvinklar, generera överlägsna kopior för Google Ads, skapa engagerande frågor, utveckla unika värdepositioner, utarbeta charmiga kundrecensioner och skriva på 25+ språk.

Det har också en marknadsförings-idégenerator, innehållsförbättrare, textsummerare, paragrafgenerator, meningsförlängare och Surfer SEO-integration för att hjälpa dig att optimera innehållet för högre rankningar.

Få ut det mesta av din digitala marknadsföring med denna kraftfulla mjukvara idag!
Få 10.000 ord gratis när du registrera dig via denna länken.

DeepWord.ai

Skapa fantastiska videor med minimal ansträngning med DeepWord! Denna AI-marknadsföringsverktyget erbjuder kraftfulla funktioner och funktioner för att förändra dina videomarknadsföringskampanjer.

Med DeepWord kan du utveckla riktiga videor med människor som pratar, bara genom att ange din ljud- eller videoinput och välja en videoaktör, och sedan låta programvaran synkronisera käk- och läpprörelse med din audio.

DeepWord är idealisk för företag som vill skala upp sina videokampanjer, eftersom den stöder över 30 språk för att hjälpa dig nå en bredare publik. Det erbjuder också videoanalys, API-åtkomst och mer.

Dessutom kan du komma igång gratis och välja mellan Premium eller Pay As You Go-planer. Ta din videomarknadsföring till en helt ny nivå med DeepWord!

Grammarly

Ta ditt skrivande till nästa nivå med Grammarly! Detta AI-verktyg hjälper dig att förbättra kvaliteten på ditt innehåll genom att flagga grammatik, sammanhang och strukturella fel, stavfel och andra misstag.

Grammarly kommer att föreslå sätt att förbättra ditt ordval, stil och andra aspekter av skrivandet, så att du kan uttrycka dig och leverera ditt budskap som avsett.

Dessutom integrerar den smidigt med de verktyg du redan använder, som Microsoft Word och Google Docs, så att du enkelt kan göra korrigeringar utan att lämna ditt skrivverktyg.

Grammarly är idealiskt för innehållsmarknadsförare och kopister, vilket gör det möjligt för dem att skapa felfria texter och marknadsföringskopior.

Börja använda Grammarly nu och se ditt skrivande lysa!

NeuronWriter

För att ta din sökmotoroptimering och innehållsmarknadsstrategi till nästa nivå, är NeuronWriter det bästa valet.

Det här AI-marknadsverktyget har en avancerad innehållsredigerare med konkurrensdata, analys av Google SERP och semantiska modeller (NLP) som låter dig planera och optimera ditt innehåll baserat på användarens syfte.

NeuronWriter börjar med att förstå användarens intentioner och det behövda innehållstypen, för att sedan hjälpa dig att välja den mest lämpliga sidtypen för en viss användarförfrågan.

Programvaran ger dig dessutom semantiska SEO-rekommendationer baserade på SERP och NLP, som låter dig förstärka och optimera ditt innehåll för högre rankningar.

NeuronWriter låter dig också jämföra dina konkurrenters topprankade innehåll, för att du ska kunna lösa problem som dina läsare stöter på.

Det här verktyget är idealiskt för innehållsmarknadsförare som vill öka sin sökordsrankning och öka sin trafik. Registrera dig idag!

ManyChat

Ta ut den fulla potentialen av chattmarknadsföring med ManyChat!

Denna plattform integrerar med de mest populära meddelandeapparna som Instagram, Facebook Messenger, SMS och WhatsApp, så att du kan nå kunder, ge omedelbar stöd och generera kvalificerade leads. Du kan också automatisera dina marknadsförings-, leadgenererings- och kundstödsprocesser i alla dina meddelandeappar, vilket minskar din arbetsbelastning.

Dessutom integrerar den med tusentals externa verktyg, inklusive Shopify, MailChimp, Zapier, Google Sheets och HubSpot, så att du kan få ut det mesta av dem.

ManyChat är perfekt för företag och marknadsförare som vill utforska världen av chattmarknadsföring och automatisera konversationer. Ta ut kraften hos ManyChat och se ditt företag växa idag!

Beautiful.ai

Beautiful.ai gör det lätt för dig att göra dina marknadspresentationer utan besvär genom att möjliggöra för dig att enkelt omvandla dina idéer till visuella presentationer. Programvaran har hundratals anpassningsbara, färdiga presentationer, vilket sparar dig timmar av att bygga allt från grunden.

Dess enkla och intuitiva presentation-kontroller gör det lätt att redigera dina presentationer och definiera storlek, position och värde för ditt innehåll på ett ögonblick.

Dessutom har Beautiful.ai smarta mallar med inbyggda layoutvariationer, som kan växlas för att visualisera ditt innehåll på många sätt.

Beautiful.ai är bäst för affärsmänniskor och företag som söker en lösning för att skapa presentationer på några minuter.

Synthesia.io

Synthesia.io har sedan dess grundande 2017 etablerat sig som ett av de främsta AI-drivna marknadsverktygen för att skapa professionella videor med röster och AI-avatarer. Det är ett verktyg som används och betrott av tusentals företag världen över för massproduktion av videor.

Med en intuitiv användargränssnitt kan vem som helst på ditt team enkelt skapa en professionell video från dag ett, utan tidigare videokunskap.

Det är enkelt att använda; välj bara en färdig mall och avatar från det stora utbudet, skriv din text, lägg till visuella element och generera din video.

Vidare kan du skapa videor på över 60 språk och nå potentiella kunder över hela världen.

Synthesia.io passar företag i alla storlekar som behöver videonyheter av studiokvalitet, produktförklaringar och ”how-to” videor.

Slutligen

AI verktyg för marknadsföring har blivit en viktig del att hjälpa företag att arbeta mer effektivt och få ut mer av sin marknadsföring. I denna artikel har vi tittat på 7 av de bästa AI-verktygen för marknadsföring som finns på marknaden idag, inklusive Jasper AI, DeepWord.ai, Grammarly och flera andra.

De har alla sina unika funktioner och är utformade för att hjälpa företag att utveckla deras marknadsföringsstrategier och lägga liv i digitala marknadsföringsinsatser.

Dessa verktyg är lämpliga för innehållsmarknadsförare, copywriters, videoföretag och andra som arbetar med marknadsföring. Så om du är intresserad av att förbättra din marknadsföring, bör du definitivt undersöka de här AI-verktygen och välja det som bäst passar ditt företag.

Rulla till toppen