AlphaResearch – Insikter i en värld av kaos.

alpharesearch

AlphaResearch är en forskningsplattform som hjälper investerare att extrahera information från ostrukturerade texter, filningar, utskrifter av vinstsamtal och mycket mer. Plattformen tillhandahåller en oöverträffad AI-driven sökmotor för allt som är text, som skannar igenom miljontals globala filningar, transkriptioner, pressmeddelanden och rapporter för att hitta exakt de insikter som investerare letar efter.

Tillämpar maskininlärning och NLP-tekniker för att extrahera insikter från texter och traditionella fundamentala data. Systemet gör det möjligt för investerare att söka igenom miljontals filningar och textdokument på några sekunder, markera, referera och skriva egna anteckningar direkt i plattformen samt dela sin forskning och samarbeta med andra kollegor.

Byggt för att hjälpa investerare att fatta bättre investeringsbeslut och chefer att genomföra bättre affärsplaner. Plattformen erbjuder tre prisplaner: Basic för tillgång till den amerikanska marknaden, Professional för sofistikerade investerare med global tillgång och avancerade funktioner och Enterprise för anpassad prissättning/plats med rabatter för företag som köper flera platser.

AlphaResearch effektiviserar komplexa forskningsprocesser genom att kombinera insikter från ostrukturerade texter med traditionella finansiella rapporter, vilket gör att investerare kan fokusera på alfagenerering. Genom att använda avancerad teknik ger AlphaResearch djupa insikter och finansiella data av hög kvalitet till en bråkdel av kostnaden för andra leverantörer.

Rulla till toppen