Browse AI – Skrapa och övervaka data från alla webbplatser utan kod

browse ai

Browse AI är en plattform som gör det möjligt för användare att extrahera och övervaka data från vilken webbplats som helst utan kodning. Den erbjuder förbyggda robotar som kan tränas på två minuter och som inte kräver något underhåll, vilket gör det enkelt att extrahera specifika data från webbplatser i form av ett kalkylblad. Plattformen har också övervakningsfunktioner, vilket gör det möjligt för användare att extrahera data enligt ett schema och få meddelanden om förändringar.

Browse AI:s förbyggda robotar är utformade för populära användningsfall och kan extrahera data bakom inloggning, hantera sidindelning och rullning samt ladda ner filer. Plattformen är betrodd av över 101 000 personer och team och har extraherat över 1,3 miljarder rader, vilket har sparat användarna över 11 miljoner timmars tid.

Några av de förbyggda robotar som finns tillgängliga på Browse AI är övervakning av företagsinformation på LinkedIn, extrahering av online-evenemang från Eventbrite, platsannonser från Indeed US och LinkedIn, appdetaljer från Google Workspace Marketplace och Zapier, fastighetsannonser från Redfin och Realtor.com samt platsannonser från Monster.com, Glassdoor, Upwork, FlexJobs, SEEK och RemoteOK.

Browse AI erbjuder också möjlighet att extrahera företagsinformation från Clutch.co och TikTok-videor med information och kommentarer. Användare kan skapa ett gratiskonto på 10 sekunder för att få 50 krediter per månad för alltid, och plattformen erbjuder flexibla prisalternativ. Browse AI är ett utmärkt verktyg för dem som vill extrahera och övervaka data från webbplatser utan att kräva kodningsfärdigheter.

Rulla till toppen