GymGenie – Skräddarsydda träningsrutiner och måltidsplaner

gymgenie

GymGenie är en ny AI-driven träningsapp som erbjuder skräddarsydda träningsrutiner och måltidsplaner för att hjälpa individer att nå sina träningsmål. Med appen kan användarna enkelt mata in sin mat och sina mellanmål och få en omedelbar analys av kalorier, proteiner, kolhydrater och fetter. Denna AI har redan hjälpt människor i över 80 länder att generera 100 000 träningsrutiner.

Appen erbjuder två prisplaner – en gratis användarplan som genererar en träningsrutin per månad och en premiumplan för 2,99 dollar/månad som ger obegränsad tillgång till nya funktioner, träningsrutiner och måltidsplaner. Appen verkar ha fått många människors förtroende över hela världen. Dem erbjuder också en MacroTracker-funktion som hjälper användarna att spåra sitt intag av makronutrienter.

Användare kan prenumerera på GymGenies nyhetsbrev för att få nyheter, artiklar och resurser varje vecka. På det hela taget verkar det vara en lovande app för alla som vill uppnå sina träningsmål med hjälp av AI-driven teknik.

Rulla till toppen