Inworld

inworld

Inworld AI erbjuder en helt integrerad plattform för att skapa AI-karaktärer som går längre än stora språkmodeller (LLM). Plattformen möjliggör konfigurerbar säkerhet, kunskap, minne, narrativa kontroller och multimodalitet.

Med Inworld kan kreatörer skapa karaktärer med tydliga personligheter och kontextuell medvetenhet som håller sig i världen eller på varumärket. Plattformen integreras sömlöst i realtidsapplikationer och är optimerad för skala och prestanda. Inworld erbjuder integrationer för generativ AI i realtid och personlighetskaraktärsmotor. Funktionen för kontextuellt nät säkerställer att varje interaktion har ett sammanhang och att modellerna är medvetna om det.

Inworld är produktionsklar, utformad för att skalas omedelbart utan ytterligare konfiguration och kan driva uttryck med multimodal AI. Spel, underhållning, varumärken och kundupplevelser, utbildning och edu samt kreatörer är några av de branscher som Inworld AI vänder sig till. Plattformen ger möjlighet att skapa interaktiva NPC:er som tänker, pratar och agerar själva. Med en levande karaktär och en digital tvillingfunktion kan fans interagera med sina favoritkaraktärer på ett helt nytt sätt.

Inworld AI gör det möjligt för skapare att utveckla intelligenta karaktärer som interagerar naturligt, beter sig känslomässigt, lär sig intuitivt och individuellt uttrycker vilka de är på ett sätt som aldrig tidigare skådats. Plattformen förväntas medföra omvälvande förändringar i nästan alla aspekter av livet, särskilt inom utbildning.

Rulla till toppen