Jargonnay

Vad är Jargonnay?

Jargonnay är en innovativ applikation designad för att förenkla förståelsen av komplexa koncept och tekniska termer. Med hjälp av artificiell intelligens (AI) erbjuder Jargonnay enkel och snabb tillgång till förklaringar av olika jargonger som du kan stöta på i ditt arbete.

För att använda denna AI, markerar du helt enkelt termen på din Mac och ser en förklaring dyka upp direkt där. Detta fungerar på alla applikationer på din Mac, inklusive webbläsare, Notion, Slack, Notes och alla andra appar som låter dig markera en term. Användare behöver bara markera den okända termen och fråga Jargonnay (antingen genom att högerklicka eller trycka på en genväg) för att se en förklaring dyka upp direkt där, utan att behöva gå till någon annan app.

Jargonnay erbjuder också en webbaserad instrumentpanel där du kan skapa din egen ordbok. Detta är särskilt användbart för organisationer som har sina egna jargonger och det kan vara tråkigt för alla anställda att följa. Du kan också lägga till andra användare i ditt team och alla kommer att se samma förklaringar från din jargongordbok.

Det finns olika prissättningar, inklusive en livstids gratis plan som tillåter upp till 10 termer per månad, och en standardplan för individer som tillåter upp till 100 termer per månad och möjligheten att lägga till upp till 3 användare till ditt team.

Sammanfattningsvis är Jargonnay ett kraftfullt verktyg för att hantera jargonger och hjälpa dina anställda att lära sig om domänen. Genom att använda AI för att hitta enkla förklaringar till alla jargonger du stöter på någonstans på din Mac, kan denna AI vara en ovärderlig resurs för att förbättra kommunikation och förståelse inom ditt team eller organisation.

Pris: Gratis provperiod

Kategori:

Rulla till toppen