Jounce – Gratis AI-copywriting och konstverk

jounce

Jounce är en AI-driven lösning för copywriting som förenklar processen för innehållsskapande för yrkesverksamma, småföretagare och innehållsskapare. Plattformen erbjuder anpassningsbara mallar som enkelt kan ändras för att passa användarens behov. Användarna kan mata in önskade uppmaningar eller riktlinjer, och Jounce AI genererar en mängd olika alternativ att välja mellan.

Erbjuder även en AI-driven dokumentredigerare som förenklar skapandet och redigeringen av marknadsföringsmaterial med funktioner som inhemska innehållsmallar, automatisk formatering, stavningskontroll och korrigering av grammatik. Med sin intuitiva design, användarvänlighet och blixtsnabba hastighet har Jounce blivit marknadsförarens nya bästa vän.

Dessutom erbjuder Jounce en funktion för mörkt läge för dem som föredrar ett mörkare gränssnitt eller behöver arbeta i miljöer med svagt ljus. Samarbete underlättas med obegränsade funktion för lagmedlemmar, vilket gör att lag kan bidra med idéer och skriva innehåll utan begränsningar.

Sidan erbjuder över 70 mallar att välja mellan, inklusive inlägg i sociala medier, webbplatsinnehåll och e-postkampanjer. Med mer än 27 000 aktiva team under de första 60 dagarna håller Jounce på att förändra arbetsflödet för marknadsföring för alltid.

Rulla till toppen