Numerous.ai – digitalt verktyg som kan hjälpa användare att automatisera repetitiva uppgifter

numerous ai

Numerous.ai är ett digitalt verktyg som kan hjälpa användare att automatisera repetitiva uppgifter, generera formler och skriva text med hjälp av artificiell intelligens. Användare kan lägga till funktionen ChatGPT i sina Google Sheets för att uppmana AI att sammanfatta text, extrahera specifika delar av texten och till och med generera komplicerade formler.

Funktionen INFER kan också lära AI att utföra repetitiva uppgifter genom att ge några exempel. Dessutom kan användarna använda funktionen WRITE för att låta ChatGPT skriva marknadsföringstexter, SEO-beskrivningar och svar på kundmeddelanden. Numerous.ai erbjuder tre prisplaner som baseras på antalet tecken och formelgenereringar som krävs.

Användare måste vara minst 18 år gamla för att använda tjänsten och ansvarar för att upprätthålla säkerheten för sina konton. Företaget kan övervaka nya konton och radera dem om de bryter mot användarvillkoren eller skadar företagets rykte. Användarna är ansvariga för att betala alla avgifter eller kostnader som är kopplade till deras konto.

Rulla till toppen