Sturppy – Sluta använda Excel!

sturppy - sluta använda excel

Sturppy är ett verktyg för finansiell modellering som erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för alla nya köp eller uppgraderingar. Det kan användas av alla grundare, oavsett bransch, nisch, kompetensnivå, monetariseringsstrategi, finansiering osv. 95 % av företagen kan modelleras snabbt, medan de återstående 4,9 % kan kräva viss manuell anpassning, vilket enkelt kan uppnås med deras DIY-flödesredigerare. Sturppy har fyra planer: Det finns fyra planer: Founder Plan, Founder Plan + Premium, Consultant Pro Plan och Agency Max Plan.

Varje plan är utformad för att tillgodose ett visst skede eller en viss typ av företag. Founder Plan är bäst för grundare som precis har börjat, medan Founder Plan + Premium är idealisk för dem som befinner sig i en accelerator eller inkubator och genererar upp till 20 000 dollar per månad.

Consultant Pro Plan riktar sig till startup-rådgivare, tillväxtcoacher eller solo startup-konsulter som arbetar med en handfull startups per månad. Agency Max Plan passar byråer, fraktionerade CFO:er, startup-acceleratorer/inkubatorer eller utbildningsinstitutioner som arbetar med minst 20+ startups och småföretag per år. Sturppy accepterar inte Excel-modeller men stöder alla valutor på jorden och i yttre rymden. Den har också en offentlig färdplan och släpper en större uppdatering varje fredag.

Dessutom kan konsulter, acceleratorer och coacher bli certifierade finansiella rådgivare genom att använda Sturppy med sina kunder och ersätta gamla pappersleveranser med en livstidslicens.

Rulla till toppen