Synthesia | #1 AI-plattform för videogenerering

synthesia

Synthesia är en AI-plattform för videoskapande som gör det möjligt för tusentals företag att skapa videor på 120 språk och spara upp till 80 % av sin tid och budget. Plattformen erbjuder ett prisvärt och intuitivt alternativ till traditionella videokreationsprocesser, som är komplexa och kostsamma. Synthesia AI-videoskapande börjar på 30 dollar/månad och är tillgänglig via en webbaserad app i din webbläsare.

Du kan redigera eller uppdatera din video när som helst och lokalisera videor på över 120 språk och accenter. Plattformen används av över 40 000 utbildnings-, support- och marknadsföringsteam för att förvandla tråkiga dokument, PowerPoints eller PDF-filer till engagerande utbildnings-, instruktions- eller produktmarknadsföringsvideor.

Med Synthesia kan du skapa videor som ser ut som om de gjorts av en professionell skådespelare utan att behöva ha studiotid. Plattformen erbjuder över 100 olika AI-avatarer att välja mellan eller skapa din egen anpassade AI-avatar. Synthesias AI-röster är digitala kloner av röster från riktiga människor, vilket gör att du kan förvandla text till professionella voiceovers utan mikrofoner.

Plattformen ger tillgång till över 120 språk och accenter med jämn ljudkvalitet i skala och slutna undertexter ingår. Med denna AI kan du skapa och uppdatera videor på några minuter med hjälp av det intuitiva gränssnittet som är lämpligt för nybörjare. Plattformen erbjuder 60+ helt anpassningsbara videomallar och en inbyggd skärminspelare och ett mediebibliotek.

Synthesia används av olika branscher för olika syften som utbildning, intern kommunikation, produktutbildning eller för att förklara nya processer. Den har gjort det möjligt för många institutioner att producera högkvalitativt innehåll på flera språk och samtidigt spara tid och pengar utan att kompromissa med kvaliteten.

Rulla till toppen