Tome.app

tome.app

Tome.app är en AI-driven partner för storytelling som genererar hela berättelser från grunden eller skapar ytterligare innehållssidor på några sekunder. Den erbjuder en friktionsfri skapandeprocess med drag-and-drop-skapande, responsiva sidor och teman med ett klick. Användarna kan enkelt dela en prototyp, lägga till 3D-renderingar, klippa en video eller bädda in live-innehåll från webben för att göra sin poäng mer övertygande.

Tomes är utformade för att passa alla enheter, vilket gör det enkelt att dela med sig. Plattformen erbjuder videoreklam som ger berättelser liv, och med inbyggd videoinspelning kan användarna prata igenom nyanserade punkter eller lägga till en personlig touch till sin berättelse. https://tome.app

Tome erbjuder liveintegrationer med populära verktyg som Figma och är tillgänglig för iOS-enheter. Det passar alla som vill berätta övertygande historier, oavsett om de leder ett stort företag, startar ett soloföretag eller skapar något för sig själva. Prova Tome för ett nytt sätt att berätta historier.

Rulla till toppen