VERBATIK – Avancerad AI-text till tal

verbatik

Verbatik AI erbjuder en enkel men kraftfull TTS-lösning (text-to-speech) som gör det möjligt för användarna att enkelt skapa högkvalitativa ljudversioner av sina artiklar, podcasts, videohandledningar och presentationer. Med det växande biblioteket med över 600+ naturligt klingande AI TTS-röster som finns tillgängliga i 142 språk och accenter kan användarna välja den perfekta rösten för att matcha projektets ton och stil. Verbatik TTS-redigeraren är intuitiv med kraftfulla kontroller med ett klick som gör det möjligt för användare att läsa upp text, finjustera rösten och skapa sin voiceover med lätthet.

Med avancerad AI-teknik för röstpolering kan användarna omvandla sitt innehåll till engagerande ljudinnehåll på nolltid. Genom att bädda in SEO-vänliga ljudspelare direkt i artiklar kan användarna öka innehållets räckvidd och tillgänglighet. Verbatik AI har ett komplett utbud av moln-, inbäddade och serverlösningar för att möta behoven av interaktivitet inom marknadsföring, spel, virtuell assistent, konversations-IVR, röstbaserade handelsapplikationer samt röststyrning och navigering.

Verbatik AI är betrodd av över 5 000 användare världen över som har gjort över 1 000 transaktioner med hjälp av text-till-tal-motorn. Systemet omfattar tre steg: textanalys, språklig bearbetning och talsyntes. Med Verbatik AI:s TTS-lösning kan användarna generera realistiskt text-till-tal-ljud med hjälp av AI-röstgeneratorn och de bästa syntetiska rösterna omvandlar omedelbart text till naturligt klingande tal och laddar ner som MP3- och WAV-ljudfiler med obegränsade revideringar.

Rulla till toppen