Voice.ai – Framtidens Röst Verktyg

voice.ai

Voice.AI Voice Changer är ett verktyg för röstkloning och röständring som gör det möjligt för användare att skapa personliga röster för olika ändamål som streaming, spel, möten och samtal. Verktyget stöder många plattformar, bland annat Among Us, World of Warcraft, Minecraft, CS:GO, League of Legends, Discord, Skype, Google Meet, Zoom och WhatsApp. Det erbjuder också en flik för Voice Universe för gratis offentliga röster och ett lättanvänt SDK.

Man bör dock vara försiktig när man använder det här verktyget eftersom det har flaggats för att antingen försöka lura upp röstningssystemet, dåliga kundomdömen eller skumma metoder. Med funktionen Röstbytare kan användarna ändra sin röst till kända kändisar i realtid.

Det är viktigt att notera att det här verktyget inte är en mjukvara som en tjänst utan istället en serie förgjorda koder som kan köras utan att man behöver förstå hur man kodar. Prismodellen för Voice.ai är för närvarande okänd eftersom det inte har lanserats ännu, men det erbjuder en gratis provperiod.

Rulla till toppen