Voicemod – Gratis röstväxlare och modulator i realtid

voicemod

Voicemod är ett gratis program för röständring som gör det möjligt för användare att ändra sina röster i realtid så att de låter som vad de vill. Programvaran fungerar med alla favoritspel och integreras perfekt med olika programvaror och plattformar som Elgato Stream Deck, Streamlabs OBS, Twitch, TikTok Live Studio, Audacity, Gamecaster eller Omegle.

Användarna kan skapa sina röstskinn och röstavatarer för Metaverse- och Multiverse-plattformar på några sekunder, eller redigera videon senare. Voicemod erbjuder ett enormt bibliotek packat med rösteffekter för att förvandla enkla spelögonblick till roliga minnen. Programvaran innehåller också Soundboard för Discord, där användarna kan njuta av ljudeffekter som ingår i Voicemod eller ladda upp sina egna MP3- eller WAV-filer.

Voicelab erbjuder ett brett utbud av röstförändringseffekter av professionell kvalitet att leka med för full kreativ frihet att bygga upp en ny röstidentitet. Användarna kan dela med sig av sina anpassade röster till hela gemenskapen.

För att använda Voicemod måste användarna ladda ner och konfigurera det korrekt på sin dator genom att välja sin huvudmikrofon som ingångsenhet, välja menyalternativet Voicebox för att få tillgång till olika röstfilter, bläddra i biblioteket med rösteffekter, välja favoriter och tilldela dem tangentbindningar om de så önskar, använda växelspaken ”Hear Myself” längst ner i fönstret för att demonstrera sin nya röst, se till att de väljer ”Microphone (Voicemod Virtual Audio Device)” som ingångsenhet i det program som de vill använda röstväxlaren med.

Användarna kan använda Voicemod i videostreamingappar, chattappar, AR- och ansiktsfilterappar, mötes- och samtalsappar, videochattappar och mycket mer. Voicemod är en levande röstväxlare som erbjuder oändliga möjligheter för användare att släppa loss kraften i sina röster genom AI-röster.

Rulla till toppen