WavTool är ett gratis webbläsarbaserat verktyg

wavtool

WavTool är ett gratis webbläsarbaserat verktyg för musikproduktion som använder en AI-assistent som kallas Conductor för att hjälpa till att skapa högkvalitativ musik. Verktyget erbjuder avancerade funktioner som komprimering i sidokedjan, flexibel signalrouting och syntes. Conductor är utformad för att hjälpa nybörjare genom att guida dem genom musikproduktionsprocessen, ge rekommendationer och göra ändringar direkt för att förbättra ljudkvaliteten.

Den tar också klartext på engelska och förklarar begrepp, ger förslag och guidar användarna längs vägen för att göra musikskapandet så friktionsfritt som möjligt. WavTool passar alla, från nybörjare till musiker och producenter. Även om användarna inte har en färdig låt i huvudet kan de använda Conductor AI för att skapa beats, föreslå ackord eller generera melodier för att starta processen.

WavTool växer med användarna och erbjuder avancerade funktioner som signalrouting och plugin-redigering för dem som är redo att ta sin musikproduktion till nästa nivå. Sammantaget är WavTool ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt för användare att spela in, komponera, producera, mixa, mastra och exportera musik, allt i webbläsaren utan att behöva installera eller uppdatera.

Rulla till toppen